Praktijkruimten

Zonnebloem

Deze ruime kamer is sfeervol ingericht in warme kleuren. Hij ligt aan de westkant van het pand, waardoor je aan het eind van de middag kunt genieten van het zonnetje. Ideaal voor het geven van massages, één op één therapie of als spreekkamer.Verwarming, wasbakje met warm/koud stromend water en massagetafel aanwezig.

 

Afmeting: 11.25 m2 (2,50 m x 4,50 m)

Meer info >>

Jasmijn

Deze rustige kamer met uitzicht op de vijver in de tuin is sfeervol ingericht met oosterse accenten. Ideaal voor het geven van massages, één op één yoga, andere therapieën of als spreekkamer. Verwarming, Wasbakje met warm/koud stromend water en massagetafel aanwezig.

 

Afmeting: 12.40 m2 (3,10 m x 4,00 m)

Meer info >>

Margriet

Deze grote kamer met uitzicht op de tuin is omringd door groen. Hij is sfeervol ingericht in warme kleuren. Ideaal voor het werken met kleine groepjes of voor het geven van individuele therapieën. Verwarming, massagetafel en wasbakje met warm/koud stromend water in aangrenzende badkamer aanwezig. 

 

Afmeting: 14.62 m2 (3,40 m x 4,30 m)

Meer info >>

Roos (zaal)

Deze zonnige lichte ruimte met uitzicht op de tuin met vijver is uitstekend te gebruiken voor groepen tot ongeveer 16 personen. Geschikt als vergader-, thearapie- of lesruimte. De zaal is sfeervol ingericht in warme kleuren. Er is plaats voor maximaal zeven behandel-/massagetafels. Massagetafels, verwarming, muziekinstallatie en tafels/stoelen aanwezig. Naastgelegen keuken voor gezamenlijk gebruik.

 

Afmeting: 37.31 m2 (4,55 m x 8,20 m)

Meer info >>